Zakelijk

Professionele opslag voor bedrijven. Wij ondersteunen uw
onderneming van a tot Zelfopslag.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Zakelijk

Zakelijke opslag

Zes redenen waarom u kiest voor Zelfopslag Almere

In Nederland is het helaas niet altijd even mooi weer en daarom kunt u bij ons, uw spullen, binnen droog laden en lossen. Zo voorkomt u schade en vuil aan uw producten en zendingen.

Heeft u pakketten te verzenden of ontvangt u juist veel pakketten, pallets of zelfs een volledige aanvulling van uw magazijn? Geen probleem wij regelen het voor u. Natuurlijk doen wij dit helemaal gratis.

Als ondernemer heeft u al genoeg zorgen aan uw hoofd. Zelfopslag Almere biedt 24 uur per dag 7 dagen per week camera bewaking aan. Zo,  weer een zorg minder nu kunt u zich weer richten op het ondernemen.

Als zakelijke klant heeft u altijd de mogelijkheid om van ruimte te switchen of dat van klein naar groot is of andersom dat maakt bij ons niks uit, ook niet als u een jaarcontract heeft. Flexibeler kan bijna niet!

Wij hebben meerdere ruimtes die 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar zijn. Deze ruimtes hebben een eigen stroompunt zodat u, uw gereedschap kunt opladen voor de volgende klus. Vraag ons gerust om de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Zelfopslag Almere heeft een ideale ligging voor ondernemend Nederland. Op het randje van Almere Stad tegen Almere Buiten aan, pal aan de A6, is het een fluitje van een cent om voor of na het werk nog even wat spullen weg te brengen of op te halen.

Onze mogelijkheden

icon box image

Start op uw moment

U kunt bij ons op elk gewenst moment een opslagruimte huren. Wilt u een ruimte bezichtigen of heeft u geen idee wat voor ruimte u nodig heeft? Bel of mail ons dan gerust en wij zullen u zo goed mogelijk adviseren.

icon box image

Scherp en vast tarief

Wij hanteren vaste prijzen voor onze ruimtes, dit houdt in dat wij niet de prijs van een ruimte duurder maken naarmate wij minder ruimtes beschikbaar hebben. Ons motto is iedereen dezelfde scherpe prijs, wel zo eerlijk vindt u niet?

icon box image

Flexibel contract

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten contract. Kiest u voor een normaal contract dan kunt u altijd opzeggen wanneer u maar wilt. Kiest voor een contract van minimaal 3 maanden, dan krijgt u de eerste maand gratis en kiest u voor een contract van 1 jaar, dan krijgt u 10% korting en de eerste maand gratis.