Over Zelfopslag Almere

Het eerste opslagbedrijf van Almere
en al 18 jaar de beste!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Over Zelfopslag

Over Zelfopslag

Bereikbaarheid

Zelfopslag Almere is gelegen op het industrieterrein Sallandsekant aan de Koningsbeltweg 78 direct grenzend aan de A6.

Veiligheid

U ontvangt een persoonlijke toegangsdruppel, welke u 7 dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang verschaft tot uw eigen opslagruimte. Camera’s in en om ons pand zorgen voor permanente bewaking. Ook worden er door ons regelmatig veiligheidscontroles uitgevoerd.

Flexibiliteit

Zelfopslag Almere biedt ruimtes op maat voor een periode vanaf 1 week van 3 m2 tot en met 80 m2 of meer op aanvraag. Wij hanteren flexibele huurcontracten met een opzegtermijn van twee weken. Uw opslagruimte is uiteraard verwarmd en geventileerd.

Klantenservice

De aanwezige manager zoekt voor u de ruimte die voldoet aan uw opslagbehoefte en adviseert bij de huur van de opslagruimte. Mocht u hulp nodig hebben met het indelen van uw ruimte, dan kunnen wij met al onze ervaring u wellicht adviseren en zo nodig een handje helpen.

Pakketservice

Zelfopslag Almere neemt gratis leveringen/pakketen van leveranciers in ontvangst. Tevens kunt u gratis gebruik maken van onze aanhangwagens.

Handige producten

Bij Zelfopslag Almere kunt u terecht voor al uw verhuisdozen, rollen tape, sloten, werkhandschoenen, matras hoezen, bank hoezen, magnetische led verlichting en nog veel meer handig spullen die u kunt gebruiken tijdens uw verhuizing.

Netheid

Zelfopslag Almere biedt u schone, droge, goed verlichte en goed onderhouden opslagruimtes.

Aanbiedingen

Zo nu en dan hebben wij hele mooie aanbiedingen klik hier om onze aanbiedingen te bekijken.

Reviews van klanten

 • Super service! Denken goed met je mee naar de beste oplossing en de aller scherpste prijs.

  Toppers!

  Martijn Oudenaller
 • Auto binnen droog in en uit laden

  Dierenspeciaalzaak De Patrijs
 • Vriendelijke service, veel mogelijkheden

  Johan Woltheus
 • Nooit gedacht, dat ik ooit opslagruimte zou huren, maar plotseling had ik teveel meubels door een verbouwing en moest dus snel opslagruimte hebben, snel is binnen 1 uur, dat lukte bij Zelfopslag Almere, duidelijke afspraken, precies de juiste inhoud van de ruimte en het belangrijkste, er was meteen koffie,dat betekent dus een prettige bediening en goede sfeer. What you see is what you get, nogmaals bedankt Rob Verlinden

  Rob Verlinden
 • Uitstekende service, ook voor kleine klanten. De mensen van Zelfopslag denken goed mee voor een passende oplossing.

  Bjorn v.d Noort
 • Een geweldige opslag! Droog, schoon en goed beveiligd. Mooie ruimte voor een redelijke prijs. Kortom echt een aanrader!!!!

  Ono Okservice