Referenties

Reviews

Zelfopslag Almere
5.0
aangedreven door Facebook
Simone Goudsmit
Simone Goudsmit
2017-06-23T06:51:37+0000
Laura van der Linden
Laura van der Linden
2017-06-23T06:23:31+0000
Douglas Huissen
Douglas Huissen
2017-06-22T20:32:47+0000
Yvon Signer
Yvon Signer
2017-06-22T20:01:48+0000
Sean Nieuwland
Sean Nieuwland
2017-06-21T17:07:39+0000
Florus Korteweg
Florus Korteweg
2017-06-21T15:19:09+0000
Wouter Kabbes
Wouter Kabbes
2017-06-21T12:00:26+0000
Top opslag, prima prijs!
Dion Signer
Dion Signer
2014-07-03T05:36:50+0000
Volgende beoordelingen
Niels Tukker
Niels Tukker
19:19 19 Nov 19
Great relaxed people who take the time and effort to help you. Had a nice tour and found a storage box that worked for me. All kinds of transportation equipment on hand to make the moving life a little bit more easier and comfortable. Good value for a great price.
Reinier Bus
Reinier Bus
02:35 21 Jul 19
Een zeer handige plek om je spullen (tijdelijk) op te slaan!
Marcel Rietbergen
Marcel Rietbergen
22:19 15 May 19
Mooie opslagruimtes in diverse maten, centraal gelegen in Almere en vlak bij de A6. Goed schoon en nette boxen.
Ineke van Ginkel
Ineke van Ginkel
08:57 28 Mar 19
Komen daar weleens bij een opslag van vrienden
Leo Dommershuijzen
Leo Dommershuijzen
08:36 06 Jun 18
Ruime schone boxen voor een prima prijs. De opslag is beveiligd met een elektronisch beveiligingssysteem, tevens is het terrein voorzien van camera's een prettig en veilig idee. De beheerder is behulpzaam en denkt graag mee in oplossingen ook bij lastigere vraagstukken of vraagstukken die afwijken van de norm/regel. Ik maak al jaren tevreden gebruik van de diensten van ZelfOpslag Almere.
Sean Nieuwland
Sean Nieuwland
07:47 08 May 18
Eigenaar denkt mee qua opslagbehoefte, box was meteen goed. Toen ik onverhoopt een grotere ruimte nodig had, werd hier niet moeilijk over gedaan en werd het bovendien meteen geregeld. Bedankt voor de service!
Jan Preukschat
Jan Preukschat
23:25 06 May 18
Hallo Dion en medewerkers, dikke vijf sterren voor jullie !! ***** Een zelf-opslag zonder poes-pas of kleine lettertjes. Daarmee onderscheidt het self-storage bedrijf, van jullie, zich ver met kop en schouders uit van de commerciële aanbieders voor tijdelijke opslag. Genoeg ruimte voor een eerlijke prijs. Op is op, Vol is vol. Als dat zo blijft, Dan wellicht nog een filiaal erbij ? Zelf opslag Almere ! Bedankt : "een aanrader voor iedereen die niet van kleine lettertjes gediend is." Ga zo door
Gilbert Tavenier
Gilbert Tavenier
08:04 14 Jan 18
Nette kleinschalige opslag voor een zeer concurrerende prijs.
Martijn Oudenaller
Martijn Oudenaller
17:23 04 Sep 17
Super service! Denken goed met je mee naar de beste oplossing en de aller scherpste prijs. Toppers!
Marello Diko
Marello Diko
09:14 03 May 17
Goede opslagruimte voor ondernemers of consumenten. Tov andere aanbieders is Zelfopslag redelijk goedkoper en volgt trend in opslagmarkt. Bieden extra services aan. Opslagruimte is schoon en onderhouden. Verschillende afdelingen met verschillende opslagruimte. Altijd beschikbaar. Verlichting automatisch en prima. Omdat niet iedereen met respect kan omgaan met aangeboden hulpmiddelen tref je wel eens kapotte karretjes aan. Wordt regelmatig vervangen / hersteld. Prima geregeld voor de rest.
ilker eryilmaz
ilker eryilmaz
10:03 22 Sep 16
Top service!!!! Beter dan al die andere commerciële opslag bedrijven. Een dikke vette aanrader;
Onno Okservice
Onno Okservice
11:28 28 Aug 16
Een geweldige opslag! Droog, schoon en goed beveiligd. Mooie ruimte voor een redelijke prijs. Kortom echt een aanrader!!!!
rob verlinden
rob verlinden
12:13 15 Jul 16
Nooit gedacht, dat ik ooit opslagruimte zou huren, maar plotseling had ik teveel meubels door een verbouwing en moest dus snel opslagruimte hebben, snel is binnen 1 uur, dat lukte bij zelfopslag almere, duidelijke afspraken, precies de juiste inhoud van de ruimte en het belangrijkste, er was meteen koffie,dat betekent dus een prettige bediening en goede sfeer. What you see is what you get, nogmaals bedankt rob verlinden
Volgende beoordelingen

INTERESSE?

Vraag via ons online offerteformulier een prijsopgave aan. Wij sturen u deze snel toe.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

MEER VRAGEN?

Wij kunnen ook contact met u opnemen, laat uw gegeven achter: