Flexibel Huren

Flexibele huurtermijn

icon box image

Vanaf 1 week

Zelfopslag Almere wil het flexibel huren van opslagruimte graag zo transparant mogelijk houden, daarom werken wij graag met een flexibele huurtermijn. U kunt ruimtes huren vanaf 1 week en indien nodig direct opzeggen. Weet u nog niet hoelang u een ruimte nodig heeft dan wordt het automatisch verlengt totdat u opzegt.

icon box image

Vanaf 3 maanden

Weet u wel hoelang u een opslagruimte nodig heeft en is dit 3 maanden of meer dan geven wij de eerste maand huur helemaal gratis. Dit is geen tijdelijke actie, dit geldt altijd voor alle nieuwe klanten van Zelfopslag Almere. Na deze drie maanden gaat uw contract over in een maand contract met een opzegtermijn van twee weken. U kunt overigens op elk gegeven moment in de maand opzeggen.

icon box image

Vanaf 1 jaar

Als u zeker weet dat u de opslagruimte meer dan 1 jaar nodig heeft, dan kunt u het beste kiezen voor een jaarcontract. Met een jaarcontract krijgt u 10% korting op de maand prijs en als nieuwe klant ook nog eens de eerste maand gratis. Voordeel op voordeel dus. Houd u er wel rekening meer dat u niet binnen het jaar kunt opzeggen. Na het jaarcontract zullen wij contact met u opnemen om te bespreken of u nog een jaar wilt verlengen of dat u het wilt laten overgaan in een maand contract. Is dat laatste het geval dan heeft u gewoon weer een opzegtermijn van twee weken.

INTERESSE?

Vraag via ons online offerteformulier een prijsopgave aan. Wij sturen u deze snel toe.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

MEER VRAGEN?

Wij kunnen ook contact met u opnemen over het flexibel huren van opslagruimte, laat uw gegevens achter: